KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

INTÉZKEDÉSI TERV A 2020/2021. NEVELÉSI ÉVBEN A MESE - VÁR ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE INTÉZMÉNYBEN A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ ELJÁRÁSRENDRŐL
(2020.09.08.)
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2020. szeptember 7-én kiadott intézkedési terv alapján (2. verzió) módosítottuk az intézményünkre vonatkozó eljárásrendet, amely a járványügyi megelőzési szabályok változásának függvényében a továbbiakban is módosulhat, változhat.
Bővebben >>>

TÁJÉKOZTATÓ INTÉZMÉNYI GYERMEKÉTKEZTETÉSRŐL 2020.
(2020.09.01.)
A 2020/2021-es nevelési évben új lehetőségekkel bővül az intézményi gyermekétkeztetés.

ONLINE SZÜLŐI FELÜLET
A www.derecske.eny.hu weboldal a regisztrált Felhasználó (szülő, törvényes képviselő) kiskorú gyermekének étkezés megrendelési, és lemondási szolgáltatásait gyűjti össze. A weboldal segítségével a Felhasználók (szülők) a napi megrendeléseket és lemondásokat intézhetik gyermekeik részére.
Bővebben >>>


<<< Korábbi híreink >>>