KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

TÁJÉKOZTATÁS GYERMEKÉTKEZTETÉSSEL kapcsolatban
(2020.04.02.)
Intézményi gyermekétkeztetés

A koronavírus fertőzés elterjedésének megelőzése érdekében a Kormány intézkedéseivel összhangban, kérünk minden szülőt, hogy az intézményi, szünidei gyermekétkeztetés igénybevételére vonatkozóan az alábbi tájékoztatás figyelembevételével járjanak el.

Kérünk minden szülőt, a térítési díjat fizetőket és az ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetésre jogosultak szüleit is, hogy amennyiben a korábbi nyilatkozatuktól ELTÉRŐEN szeretnék igénybe venni vagy lemondani az intézményi gyermekétkeztetést, akkor az alábbi elérhetőségeken tegyék meg:

Bölcsődés, óvodás gyermekek esetében:
- Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde email címére küldve: derovib@gmail.com

A nyilatkozatokat amennyiben változás áll fenn, mihamarabb, de legkésőbb a módosítás dátumát megelőző nap 10:30-ig emailen juttassák el a fenti elérhetőségekre. Személyesen pedig a módosítás dátumát megelőző nap reggel 7.30-ig a Hivatal előterében elhelyezett Gyermekétkeztetés feliratú gyűjtőládába van lehetőségük elhelyezni.

Egyéb esetben, ha a korábbi nyilatkozatukat nem szeretnék módosítani, akkor NEM KELL ÚJRA NYILATKOZNI.
Bővebben >>>

Közlemény a beiratkozásról
(2020.04.01.)
Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztere a vészhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre figyelemmel a következő tájékoztatást adom: a beiratkozás módja módosul.
Bővebben >>>

Bölcsődei felvétel
(2020.04.01.)
Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk az érdeklődő családokat, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel, a bölcsődei felvételi lapok kiadásának módja módosul, ehhez kérjük megértésüket és türelmüket. További tájékoztatást ez ügyben hamarosan a honlapunkon fogunk nyújtani.

Nagy Éva
intézményvezető
Bővebben >>>

Elérhetőségeink:
(2020.03.23.)
- Telefonon:
06 /30/ 493 7929
06 /30/ 493 8412
- Elektronikusan: derovib@gmail.com
Bővebben >>>

Home office egy óvodással
(2020.03.21.)
A koronavírus miatti óvintézkedések hetekre összezárták a családokat. Sok családban kényszerült otthon maradni mindkét szülő, nyakukon a home office lehetőségével, valamint az összes gyermek, akikkel szintén foglalkozni kell, hogy ne essen szét a mindennapi rutin.
Bővebben >>>


<<< Korábbi híreink >>>