KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

MEGÉRKEZETT A MIKULÁS
2017. december 13.
Megtekintve 61 alkalommal
Ebben az évben is ellátogatott hozzánk a Mikulás.

 A gyerekek izgalommal készültek a fogadására, előző napokban már mindenki saját csoportjában ráhangolódott az ajándékozás és s mikulásvárás örömeire. S a hangulatot tovább fokozta, hogy kis csizmákat, mikulásokat, díszeket készítettek a gyerekek, vidám télapós és ünnepi zenék hallgatása közben. Óvónénik pedig téli dekorációkkal díszítették fel a csoportszobákat és óvodánkat. A gyerekek verseket, dalokat tanultak, amit elő is adtak a mikulásnak, aki örömmel fogadta, s jutalmul édességekkel és játékokkal teli ajándékcsomagokat osztott szét közöttük.

A zeneiskolások műsora által egy vidám hangversenyen vehettünk részt, ahol óvodásainkat bevonva megismerkedhettek a hangszerekkel, együtt énekelhettek a mikulással és a hangszereken játszó iskolásokkal.

 
<<< Korábbi híreink >>>