Bemutatkozás | Híreink | Csoportok | Bölcsőde
Tehetségműhely | Alapítványok | Szervezeti felépítés
HÍREINK

2010/2011-es tanév Tavaszi hét rendezvénysorozat: április 11-15.
2011. április 18.
Megtekintve 1890 alkalommal
„Tavasz tündér virágot hoz, Ő ébreszti fel a fát
Ő kiabál fel a naphoz, mely melegen süt le ránk.”

 
Ezzel a címmel hirdettük meg soron következő rendezvényünket, és elmondhatjuk, hogy egyre jobban kiteljesedik és sikeres, hogy már rákényszerített minket arra, hogy a részvételi létszámban határt szabjunk. Mivel lassan már kinőjük falainkat, illetve azt az időt, ami erre rendelkezésünkre áll. Már itt szeretném megköszönni a tisztelt zsűri munkáját, akik idejüket feláldozva és lelkiismeretes munkájukkal segítenek bennünket évek óta, válogatva a gyerekek teljesítménye között, ami nem könnyű feladat. A gyerekek önmagukhoz viszonyítva maximálist nyújtanak mindnyájan, a kiválasztást remélik és nehezen dolgozzák fel az eredménytelenséget- ezért is kedveskedünk mindannyiuknak meglepetéssel minden alkalommal. A hét újra jól sikerült tele olyan lehetőségekkel amik a gyerekeinket megmozgatták, és olyan eseményekkel ahol jól érezték magukat.

Hétfőn a rajzé volt a főszerep. 132 rajz közül kellett kiválasztani azt az 50-et akik ajándékot kapnak- kiállítás keretében megnézhetőek azok a rajzok amit a gyerekek készítettek.
A zsűri tagjai: Konyárról: Dobrovicz Ágnes- pedagógus
Sárrándról: Gyönyörűné Erdei Judit- pedagógus
Derecskéről:Bukáné Porkoláb Magdolna- Pedagógus
Nagy istvánné nyugdíjas óvónő
Kedden: az éneklés verseny zajlott- Éneklő délelőtt részeként 27 gyermekből 10-en kerültek a kiválasztottak csoportjába.
A zsűri tagjai: Konyárról- Dienesné Dienes Ágnes énektanát
Sárándról- Borbélyné Arany Ildikó pedagógus
Derecskéről- Péntekné Bíró Edit zeneiskola tanára illetve a zeneóvoda vezetője
Szerdán a versmondók mutatkoztak be, 89 gyerekből 50 gyerek került kiválasztásra ami a legnehezebb feladat volt a hét folyamán a zsűri számára. Olyan felkészült gyerekkel találták szemben magukat, hogy az előzőleg betervezett 40 kiválasztás 50 főre emelkedett.
A zsűri tagjait már úgy érezzük, hogy hozzánk tartoznak:
- Dr.Fülepné Sipos Ilona Eszter - művelődésház igazgató asszonya
- Rácz Anikó – alpolgármester asszony
- Csökmei Mihályné Piroska- képviselő asszony
- Nagy Ernőné (Erzsike) –sárándi pedagógus

Csütörtök: az egészségvédelem jegyében az egészségről, annak megtartásáról, a gyógyításáról szólt. A nagycsoportosoknak lehetőségük volt a mentőállomásra látogatni, ahol megismerkedhettek a mentősök munkájával- magával a mentőautóval. A középső és kiscsoportosok a nagyok megvendégelésére készültek egészségfalatkák készítésével töltötték az időt. De mindezt megelőzte egy közös reggeli, zenés torna, ráhangolva őket a munkára.
PÉNTEKEN pontot tesznek a feladatok végére megkapva a jutalmat a jól végzett munkáért, ami az ajándékokon kívül műsorok sorozata, ezzel megköszönve kedves gyerekek a munkátokat.
Megköszönve tagintézményeink óvodáiból: Konyárról, Tépéről, Sárándról, jelenlevő eredményesen teljesítő gyerekek részvételét is. Fogadjátok szeretettel műsorunkat, érezzétek jól magatokat, emlékezzetek e számotokra fontos eseményre, és várunk benneteket az elkövetkezendő rendezvényeinkre is.

Kiss Sándorné Bungó Mária

óvodapedagógus

Képek:Korábbi híreink:
2011. április 07. - Szülői értekezlet
2011. április 04. - Gergely-járás
2011. április 04. - SULI-NÉZŐ
2011. március 28. - Óvodai beíratás
2011. március 24. - Térségi Tehetségsegítő Munkaközösség