Bemutatkozás | Híreink | Csoportok | Bölcsőde
Tehetségműhely | Alapítványok | Szervezeti felépítés
HÍREINK

Tisztelt Szülők!
2020. május 21.
Megtekintve 385 alkalommal
A Kormány 215/2020. (V. 20.) Korm. rendelete értelmében az óvodák és bölcsődék 2020. május
25-étől a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működnek, a gyermekeket az óvodai nevelésben, illetve a bölcsődei ellátásban való részvétel jogszabályi feltételei szerint, további feltételek előírása nélkül fogadják.

A fentiek értelmében a derecskei Mese - Vár Óvoda és Bölcsőde valamennyi csoportja fogadja 2020. május 25-étől a gyermekeket.

 

Kérjük igényét legkésőbb május 22-én pénteken 900 óráig jelezze a csoport zárt facebook oldalán, hogy a hétfői napon étkezést biztosítani tudjunk.

A kormány csak az óvodák, bölcsődék kinyitásáról rendelkezett, a járvány miatti veszélyhelyzet még jelenleg is fennáll. Ahogy az országos tisztifőorvos asszony fogalmazott, a vírus még az országban van. Erre tekintettel a fentieken túl még arra is kérem a szülőket, hogy a gyermekek, saját maguk és a többi szülő, valamint az intézmény dolgozóinak védelme érdekében ne feledkezzenek meg a szükséges óvintézkedésekről! A gyermekek átadás-átvétel idejére viseljenek maszkot és a felnőtt személyek lehetőség szerint tartsanak egymástól legalább másfél méter távolságot! Belépéskor a kéz fertőtlenítése a szülő és a gyermek esetében egyaránt valósuljon meg!

Az intézményünkben a házirend szerint csak egészséges gyermek tartózkodhat. A járványveszély miatt arra kérjük a kedves szülőket, hogy erre legyenek fokozott tekintettel.


Vigyázzunk gyermekeinkre, vigyázzunk egymásra!

 

Minden Szülőnek köszönöm az elmúlt időszakban tapasztalt megértő és együttműködő hozzáállását!

 

Jó egészséget és további örömteli nevelési évet kívánok!

 

Derecske, 2020. május 21.

 

                                                                                                                                                                                                                   Nagy Éva                                                                                                                               intézményvezető