Bemutatkozás | Híreink | Csoportok | Bölcsőde
Tehetségműhely | Alapítványok | Szervezeti felépítés
HÍREINK

TÁJÉKOZTATÁS GYERMEKÉTKEZTETÉSSEL kapcsolatban!
2021. március 04.
Megtekintve 122 alkalommal
Intézményi gyermekétkeztetés

 A koronavírus fertőzés elterjedésének megelőzése érdekében a Kormány intézkedéseivel összhangban, kérünk minden szülőt, hogy az intézményi, szünidei gyermekétkeztetés igénybevételére vonatkozóan az alábbi tájékoztatás figyelembevételével járjanak el.

Kérünk minden szülőt, a térítési díjat fizetőket és az ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetésre jogosultak szüleit is, hogy minden esetben nyilatkozzanak, hogy 2021. március 08. napjától 2021. április 07. napjáig igénybe kívánják-e venni vagy sem az intézményi gyermekétkeztetést.

Bölcsődés, óvodás gyerekek esetében:

-        Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde, elektronikus úton az alábbi email címre megküldve várjuk:

derovib@gmail.com

Határidő: 2021. március 05. 12.00 óra

 

 

Határidő: 2021. március 05. 12.00 óra

A nyilatkozatokat amennyiben változás áll fenn, mihamarabb, de legkésőbb a módosítás dátumát megelőző nap 10:30-ig telefonon, emailen juttassák el a fenti elérhetőségekre. Személyesen pedig a módosítás dátumát megelőző nap reggel 7.30-ig a Derecskei Közös Önkormányzati Hivatal előterében elhelyezett Gyermekétkeztetés feliratú gyűjtőládába.

Az étkezés átvételére átvételi pontokon kerül majd sor a Devag Kft. által biztosított elviteles dobozban, amelyekről a későbbiekben adunk részletes tájékoztatást az online felületeken, a Menza programban, illetve a nyilatkozatban megadott elérhetőségeken is.

Kérjük a szülőket, hogy a koronavírus fertőzés elterjedésének megelőzése érdekében a Kormány intézkedésivel összhangban legyenek szívesek a gyermekétkeztetéssel kapcsolatos ügyintézés, ebédátvétel során betartani a kötelező előírásokat.

A gyermekétkeztetéssel kapcsolatban a későbbiekben tájékoztatjuk a Szülőket.

Köszönjük közreműködésüket.

Derecske, 2021. március 04.

 

                                                         Tisztelettel:

                                                Bordán Szabolcs s.k.

                                                     polgármester