Bemutatkozás | Híreink | Csoportok | Bölcsőde
Tehetségműhely | Alapítványok | Szervezeti felépítés
HÍREINK

Jótékonysági bál - 2010. január 22.
2010. február 25.
Megtekintve 1955 alkalommal
Hagyományos jótékonysági bálunkat hetedik alkalommal rendeztük meg idén januárban, a Művelődési házban. Lázasan készültünk a nagy eseményre, szerepet tanultunk, táncot gyakoroltunk, termet díszítettünk.

A szülők is sokat segítettek, ők is készültek tánccal, valamint süteményt is készítettek. A bál óvodavezetőnk köszöntő szavaival kezdődött, majd folytatódott a tartalmas műsorral.

Az anyukák pom pomos táncot adtak elő, az óvónénik és a dajka nénik retro discoval és cigánytánccal kedveskedtek a nagyérdeműnek, és egy humoros kórházi jelenet sem hiányozhatott a műsorból.

A Valcer táncstúdió növendékei - Kiss Bianka, Kiss Nelli, Nagy Dániel ( dolgozóink gyermekei ) és Szántó Károly - nagyon szép modern tánccal kedveskedtek.

A műsorszámok között Arany Judit, Tikász Anita Polina ( dolgozóink gyermekei ) és Tassi Melinda ( végzős óvodapedagógus hallgató ) gyönyörű dalait hallhattuk, és nagy tapssal jutalmaztuk.

A vacsorát az idén a Rózsakert Csárda biztosította számunkra, a zenét pedig Fritz Kálmán zenekara. A szórakozni vágyók hajnalig rophatták a táncot, pihenésképpen tombolahúzás volt értékes nyereményekkel, a szülők jóvoltából.

Köszönjük mindenkinek a részvételt! Reméljük, nagyon jól érezték magukat, és jövőre is megtisztelnek bennünket részvételükkel. A bevételt játékokra és fejlesztő eszközök vásárlására fordítjuk.

Szőllősi Albertné Óvónő

Képek: