Bemutatkozás | Híreink | Csoportok | Bölcsőde
Tehetségműhely | Alapítványok | Szervezeti felépítés
HÍREINK

Közlemény óvodai és bölcsődei gyermekfelügyeletről
(2020.04.14.)
Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (II.) szóló 45/2020. (III. 14.) Korm. rendelet 2. §-a értelmében Derecske Város Polgármestere a Mese – Vár Óvoda és Bölcsőde intézményben rendkívüli zárva tartást rendelt el 2020. március 17. (kedd) naptól. Az intézkedés visszavonásig érvényes.

Intézményünk 2020. április 14.-től ügyeletet biztosít.
Bővebben >>>

Közlemény az óvodai beiratkozásról
(2020.04.06.)
Értesítjük a szülőket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztere által - a járványügyi vészhelyzet miatt - kiadott 7/2020. (III.25.) EMMI határozatra hivatkozva a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozás a korábban meghirdetettől eltérő időpontban, egyedi eljárási szabályok szerint következőképpen történik:
Bővebben >>>

Tájékoztatás gyermekétkezéssel kapcsolatban
(2020.04.02.)
Intézményi gyermekétkeztetés

A koronavírus fertőzés elterjedésének megelőzése érdekében a Kormány intézkedéseivel összhangban, kérünk minden szülőt, hogy az intézményi, szünidei gyermekétkeztetés igénybevételére vonatkozóan az alábbi tájékoztatás figyelembevételével járjanak el.

Kérünk minden szülőt, a térítési díjat fizetőket és az ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetésre jogosultak szüleit is, hogy amennyiben a korábbi nyilatkozatuktól ELTÉRŐEN szeretnék igénybe venni vagy lemondani az intézményi gyermekétkeztetést, akkor az alábbi elérhetőségeken tegyék meg:

Bölcsődés, óvodás gyermekek esetében:
- Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde email címére küldve: derovib@gmail.com

A nyilatkozatokat amennyiben változás áll fenn, mihamarabb, de legkésőbb a módosítás dátumát megelőző nap 10:30-ig emailen juttassák el a fenti elérhetőségekre. Személyesen pedig a módosítás dátumát megelőző nap reggel 7.30-ig a Hivatal előterében elhelyezett Gyermekétkeztetés feliratú gyűjtőládába van lehetőségük elhelyezni.

Egyéb esetben, ha a korábbi nyilatkozatukat nem szeretnék módosítani, akkor NEM KELL ÚJRA NYILATKOZNI.
Bővebben >>>

Közlemény a beiratkozásról
(2020.04.01.)
Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztere a vészhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre figyelemmel a következő tájékoztatást adom: a beiratkozás módja módosul.
Bővebben >>>

Bölcsődei felvétel
(2020.04.01.)
Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk az érdeklődő családokat, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel, a bölcsődei felvételi lapok kiadásának módja módosul, ehhez kérjük megértésüket és türelmüket. További tájékoztatást ez ügyben hamarosan a honlapunkon fogunk nyújtani.

Nagy Éva
intézményvezető
Bővebben >>>