KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

Farsang a Mese-Vár óvodában
2011. március 08.
Megtekintve 1481 alkalommal
Február 25- én táncra perdült a Mese-Vár óvoda.

Még a mesevilág szereplői, a királylány, a királyfi, a boszorkány és a tündér is farsangi szemüveget öltött, és nem maradt otthon a hétpettyes katicabogár, a pillangó, és varázsló sem.

A legtöbb gyermek már korán reggel ott toporgott a csoport öltözőjében, hogy minél hamarabb magára ölthesse megálmodott farsangi ruháját.
Vagy lehet, hogy a tündérlány suhintott a pálcájával? A varázslat megtörtént.
Szebbnél, szebb jelmezbe öltözött óvodások vonultak fel a kifutókon és csoportról, csoportra járva mutatkoztak be társaik előtt, csodálva egymás jelmezét. A fényképezőgép felé megtett pózok után végre megkezdődött a szűnni nem akaró móka, kacagás, hol az egyik, hol a másik csoportszobából hallatszott nagyobb kacaj vagy éppen buzdító kiáltás.
S hogy kiket kellett buzdítani? Természetesen ovis társaikat. Mert e napon játékos vetélkedőben viccesebbnél viccesebb feladatok várták a gyerekeket. Egyik kedvenc próbatétel volt a csokoládé madzagról történő elfogyasztása, persze kéz segítsége nélkül. Hasonló izgalmakat rejtett a szörp ivó verseny. De több ügyességi feladat is kacajra fakasztotta a gyerekek száját. Mindenki nagyon ügyes lehetett, mert minden ovis nyeremény birtokába jutott.

Varró Gyuláné

Képek:

Százszorszép csoport

Csicsergő csoport

Gézengúz csoport<<< Korábbi híreink >>>