KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

ICIRI-PICIRI Óvodás Báb-és Színjátszó Találkozón járt a Csutkamanó csoport
2019. április 30.
Megtekintve 404 alkalommal
ICIRI-PICIRI Óvodás Báb-és Színjátszó Találkozón járt a Csutkamanó csoport

A Debreceni Művelődési Központ Újkerti Közösségi Háza 2019. március 19-én tartotta meg az ICIRI-PICIRI Óvodás Báb-és Színjátszó csoportok XXII. Térségi találkozóját.

Csoportunkkal, a Csutkamanó nagycsoportos gyerekekkel immáron 2. alkalommal vettünk részt a programon. Az idén is, együtt a gyerekekkel, véleményüket, kívánságaikat figyelembe véve választottuk „Az állatok nyelvén tudó juhász” című mesét.

A vidám, humoros és a gyerekekhez közel álló szereplőkből álló népmesei történet sok vidám napot hozott számukra.

A produkciót erősítette, színessé és látványossá tette az alkalmazott jelmezek, az egy- egy szereplőt megjelenítő, jelzésértékű díszlet. A jelenet bemutatása sikeres volt. A gyerekek kifejező, érthető, tiszta beszéde, gesztusaik, mimikájuk a mese alakjaival való azonosulást tapssal jutalmazták a nézők.

Ezután a gyerekek örömmel vették át az emléklapot és a számukra összeállított kreatív munkát segítő ajándékcsomagot.

Mi, felkészítő óvodapedagógusok pedig a bemutatót követően szakmai műhelybeszélgetésen vettünk részt a találkozó szakértőivel. gyermek, felnőtt számára élményt jelentett az egész délelőtt, hiszen kicsit kirándultunk is.

Felkészítő óvodapedagógusok: Szakállas Gyuláné, Szabó József Attiláné, dajka néni: Török Ágnes

Szakállas Gyuláné
<<< Korábbi híreink >>>