KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

Fedett terasz épült az óvoda udvarán
2019. november 18.
Megtekintve 119 alkalommal
A „Derecskei Óvodás Gyermekekért” Közhasznú Alapítvány támogatásával óvodánk udvarán Fedett terasz építésére került sor.

 A „Derecskei Óvodás Gyermekekért” Közhasznú Alapítvány támogatásával óvodánk udvarán Fedett terasz építésére került sor. Pár éve fogalmazódott meg az igény egy ilyen jellegű épületre annak érdekében, hogy a gyerekek kedvezőtlenebb időjárás esetén is tudjanak szabad levegőn tartózkodni, nyáron pedig árnyékos helyen játszani. Óvodai rendezvények pl.: anyák napja, évzárók, ballagások, gyermeknapok lebonyolítására is jó célt szolgál majd.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik támogatójegyek vásárlásával, az Alapítványi bálra belépőjegyek vásárlásával, adójuk 1%-val és más felajánlásokkal támogatták a „Derecskei Óvodás Gyermekekért” Közhasznú Alapítványt.

Továbbra is kérjük, hogy támogatásukkal segítsék óvodásainkat.

„Derecskei Óvodás Gyermekekért” Közhasznú Alapítvány adószáma: 18565504-1-09
<<< Korábbi híreink >>>