KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

Őszi összegzés a Mese-Vár Óvodában
2019. november 19.
Megtekintve 130 alkalommal
„Jön immár az ismerős, szél lábú deres ősz. Sepreget, kotorász, meg-megáll, lombot ráz.” címmel óvodánk ősz köszöntő rendezvénysorozatot tartott.

 

Hagyományainkhoz híven, rajz, ének és versmondó versenyt is rendeztünk a vállalkozó kedvű, ügyes gyerekek között. A díjazottak kiválasztásában a zsűritagok segítettek, akik a nyugdíjas óvónénik voltak. Hétfőn a „Varázskezek” rajzpályázat munkáiból berendezett kiállítás megnyitója volt. A legszebb alkotásokat a zsűri választotta ki díjazásra. Kedden délelőtt került sor a „Daloló délelőtt” énekes versenyre. A kicsiktől a legnagyobbakig sok-sok óvodás gyerek vett részt a versengésben. Szebbnél-szebb dalokat hallhattunk, amelyek közül kiválasztották a legszebbeket. Szerdán a „Verselő délelőttön” a versmondás volt a középpontban. Számos kis óvodás bátran kiállt a színpadra, hogy elmondja a megtanult őszi versét. Ekkor is kiemelték a legjobb előadókat. Végül az utolsó napon, az egész héten zajlódó programokat bezártuk a gála műsorral, ahol minden díjazott óvodás gyerek ajándékot kapott a nagyszerű szereplésükért. Az óvónénik is megjutalmazták a szereplőket egy mese dramatizációval. A büszke szülők egész héten jelen voltak a jó hangulatú, tartalmas rendezvényen. 

Képek:<<< Korábbi híreink >>>