KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

Dr. Balogh László előadása óvodánkban
2019. november 21.
Megtekintve 119 alkalommal
„A tehetségfejlesztés gyakorlatának folyamat modellje” címmel Dr. Balogh László a DE Pszichológiai Tanszék vezetője, a MATEHETSZ elnöke tartott előadást.

2019. november 18. „A tehetségfejlesztés gyakorlatának folyamat modellje” címmel Dr. Balogh László a DE Pszichológiai Tanszék vezetője, a MATEHETSZ elnöke tartott előadást. A jelenlévő tehetséggondozó szakemberek, műhelyvezetők meglévő szakmai tudása gazdagodott az általa átadott új információkkal. A sikeres tehetségfejlesztés folyamatának elméleti és gyakorlati síkon való megvalósításához, illetve megerősítéséhez kaptunk hasznos ismereteket az előadódtól. Ugyanakkor megerősítést kaptunk arról, hogy a tehetségígéretek gondozása és fejlesztése biztos, színvonalas alapokon működik óvodánkban.
<<< Korábbi híreink >>>