KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

TÁJÉKOZTATÁS
2021. március 07.
Megtekintve 130 alkalommal
Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a Magyar Közlöny 2021. évi 38. száma szerinti, a Kormány 111/2021. (III.6.) Korm. rendelete alapján az óvodában – a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet szerint az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet, időtartama alatt – a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek napközbeni felügyeletének megszervezéséről.

 

A szülő, törvényes képviselő kérelmét elektronikusan (derovib@gmail.com) is benyújthatja az intézmény vezetőjének.

Tisztelettel felkérem a szülőket, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe.

Továbbá, kérem a tisztelt szülőket, hogy legkésőbb 2021.03.07. 17 óráig jelezzék a szándékukat, a gyermek csoportjának megjelölésével, a kérés indoklásával és pontosan jelöljék meg  (mikortól meddig), ha 2021.03.08-tól szeretnék igénybe venni a gyermekfelügyeletet.

 Derecske, 2021.03.07.

 Tisztelettel:

Nagy Éva

intézményvezető
<<< Korábbi híreink >>>