KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

TÁJÉKOZTATÁS
2021. szeptember 17.
Megtekintve 178 alkalommal
A Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde, mint önkormányzati fenntartású intézménnyel kapcsolatosan az egészségügyi együttműködés érdekében a következő tájékoztatást nyújtjuk Önöknek és arra kérünk mindenkit!

 TISZTELT SZÜLŐK!


A Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde, mint önkormányzati fenntartású intézménnyel kapcsolatosan az egészségügyi együttműködés érdekében a következő tájékoztatást nyújtjuk Önöknek és arra kérünk mindenkit, hogy 2021. szeptember 20. napjától az itt leírt szabályokat, elvárásokat, a megkívánt fegyelmezett magatartással kezeljék, és a köznevelési intézmény dolgozóinak, valamint a többi gyermek és családja egészségi állapotának megőrzése érdekében mindenkitől kérjük betartani!

• Az intézménybe lépéskor a gyermekek és szüleik a kihelyezett fertőtlenítővel kezüket fújják le, a szülők tegyenek fel szájmaszkot és húzzanak fel lábzsákot.  
 
• A szülők részére az intézmény zárt területein a maszk használata kötelező. Amennyiben valamelyik szülő a maszk használatát mellőzi, úgy az óvoda zárt területére nem léphet be és gyermekét a bejáratnál lévő munkatársunk veszi át és kíséri a csoportjához.
 
• A testhőmérsékletet érintésmentes lázmérővel intézményünk alkalmazottja megméri. Csak 37°C fok alatti testhőmérsékletű gyermeket és felnőttet engedünk be az intézmény területére. 
 
• A kontaktusok csökkentése érdekében az intézménybe 1 gyermekkel csak 1 felnőtt jöhet be. 
 
• A gyermekek átadása során az öltözőben a szülők lehetőleg legkevesebb ideig tartózkodjanak és törekedjenek a védőtávolság betartására (1,5-2 m).
 
• Csak egészséges gyermeket hozhatnak intézményünkbe! Amennyiben a gyermeknek folyik az orra, köhög, lázas, láthatóan nem egészséges, gyermekközösségbe nem jöhet.
 
• A gyermekek legkésőbb 830 óráig érkezzenek be az óvodába! A gyermekek biztonsága érdekében az intézmény bejárata 830-1500 (kivéve 1230-1300 óra) közötti időszakban zárva van.

Derecske, 2021. szeptember 16.


Bordán Szabolcs
polgármester
 
Nagy Éva
intézményvezető

 
Korábbi híreink:

<<< Korábbi híreink >>>