KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

Tájékoztatás újabb védekezési intézkedésről
2021. november 26.
Megtekintve 158 alkalommal
Tisztelt Szülők!


A járványügyi időszakban a Mese - Vár Óvoda és Bölcsőde intézményben 2021. december 1-től további védelmi intézkedéseket vezetünk be.

Az egészségügyi együttműködés érdekében a következő tájékoztatást adjuk Önöknek és arra kérünk mindenkit, hogy az itt leírt szabályokat, elvárásokat a megkívánt fegyelmezett magatartással kezeljék és az intézmény dolgozóinak, valamint a gyermekek egészségi állapotának megőrzése érdekében mindenkitől kérjük betartani!

 Védelmi intézkedéseink:

  • Az intézményben a szülők két oldalt a teraszajtókig kísérhetik a gyermekeket, ahol átadják gyermeküket az őket fogadó dolgozóknak.
  • Kérjük, hogy vegyék figyelembe a várakozási idő esetleges növekedését, melyet rugalmas szervezéssel, a humánerőforrás átcsoportosításával, munkarend megváltoztatásával igyekszünk minimálisra csökkenteni. Ennek érdekében az érkezéskor és távozáskor időkereteket határozunk meg a gördülékeny életszervezés érdekében. A gyerekek nevelésének-oktatásának zavartalan, biztonságos, a járványügyi szabályoknak megfelelő megvalósulása érdekében kérjük Önöket, hogy az időpontokat szíveskedjenek betartani! Érkezés 630 - 800-ig. Ebéd után 1230 - 1300 között továbbra is el lehet vinni a gyermekeket. Délután 1530 - 1715 -ig folyamatos a gyermekek hazabocsájtása.
  • Az intézményben kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek jöhet. Amennyiben a gyermeknek folyik az orra, köhög, lázas, láthatóan nem egészséges gyermekközösségbe nem jöhet!
  • A szülő köteles az intézményt értesíteni, ha a gyermeknél és családjában koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van. Az a gyermek, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel jöhet újra az intézménybe. A hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatnia.
  • A "külsősöknek" (nem intézményi dolgozóknak) az intézményben történő belépés csak akkor engedélyezhető, ha az intézmény ellenőrizte a belépni kívánó személy koronavírus elleni védettségének igazolását.

 

Minden Szülőnek köszönjük megértő hozzáállását és továbbra is számítunk az együttműködésükre!

 

Derecske, 2021.11.26.

 Nagy Éva

intézményvezető
Korábbi híreink:
2021. november 22. - Őszi hét az Óvodában
2021. november 20. - "Születések fája" ünnepség
2021. november 03. - Környezeti Munkaközösség Jógyakorlat
2021. október 04. - Állatok világnapja
2021. szeptember 19. - Szülői értekezleteink

<<< Korábbi híreink >>>