KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

TÁJÉKOZTATÁS
2022. március 06.
Megtekintve 71 alkalommal
TISZTELT SZÜLŐK!

2022. március 07-től az intézményünkben újra bejöhetnek a szülők.

Az egészségügyi együttműködés érdekében a következő tájékoztatást adom Önöknek és arra kérek mindenkit, hogy az itt leírt szabályokat, elvárásokat, a megkívánt fegyelmezett magatartással kezeljék, és a köznevelési intézmény dolgozóinak, valamint a többi gyermek és családja egészségi állapotának megőrzése érdekében mindenkitől kérjük betartani!

 

• Az intézménybe lépéskor a gyermekek, szüleik a kihelyezett fertőtlenítővel a kezüket fújják le, a szülők tegyenek fel szájmaszkot és húzzanak fel lábzsákot.

• A szülők részére az intézmény zárt területein a maszk használata kötelező.

• A kontaktusok csökkentése érdekében az intézménybe 1 gyermekkel csak 1 felnőtt jöhet be.

• A gyermekek átadása során az öltözőben a szülők lehetőleg legkevesebb ideig tartózkodjanak és törekedjenek a védőtávolság betartására (1,5-2 m).

• Csak egészséges gyermeket hozhatnak intézményünkbe! Amennyiben a gyermeknek folyik az orra, köhög, lázas, láthatóan nem egészséges gyermekközösségbe nem jöhet.

• A gyermekek legkésőbb 800 óráig érkezzenek be az óvodába! A gyermekek biztonsága érdekében az intézmény bejárata 800-1530 (kivéve 1230-1300 óra) közötti időszakban zárva van.

 

Derecske, 2022. március 06.

Nagy Éva
intézményvezetőKorábbi híreink:
2022. január 22. - Úszó Nemzet Program
2022. január 01. - BOLDOG ÚJ ÉVET!
2021. december 24. - Karácsonyi köszöntő
2021. december 06. - "Télapó itt van..."
2021. november 30. - Karácsonyi készülődés!

<<< Korábbi híreink >>>