KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

"Születések fája" ünnepség
2022. november 21.
Megtekintve 53 alkalommal
A Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde Csip–csirip tehetséggondozó műhely műsora színesítette a 2022/2023 nevelési év első félévben novemberben megrendezett „Születések fája” Városi Rendezvényt.

 A Csip-csirip tehetséggondozó műhely megalakulása óta rendszeres fellépője az Intézmény valamint Derecske Város programjainak. A műhelymunka eredményeként az összeállított műsorokkal - játékfűzés, jeles napok dalaiból, gyermekdalokból összeállított csokor – mutatják meg a gyerekek az ének, zene, énekes játék, gyermektánc területén tehetségüket a különböző felkéréseknek eleget téve.

A Születések fájánál, ahol évről évre 1-1 facsemete kerül elültetésre, a fellépő gyerekek egy őszi dalokból álló kis összeállítást és advent első vasárnapjához közeledvén egy adventi  dal első versszakát énekelték el, majd a műsor után a facsemete is elültetésre került.
Korábbi híreink:
2022. november 21. - Őszi hét az Óvodában
2022. október 28. - Állatok Világnapja a Mese-Vár Óvodában
2022. szeptember 23. - Őszi papírgyűjtés
2022. szeptember 23. - Szülői Munkaközösségi értekezlet
2022. szeptember 16. - Szülői értekezleteink

<<< Korábbi híreink >>>