KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

Kirándulás a Debreceni Tűzoltósághoz
2024. február 22.
Megtekintve 13 alkalommal
2024. február közepén a Százszorszép és a Mókus csoport elutazott Debrecenbe, hogy betekintést kapjanak a tűzoltók munkájáról.

Az ott dolgozók már várták a gyerekeket, és nagyon lelkiismeretesen mutatták be az udvaron álló készenlétis tűzoltóautót. Interaktív módon folyt a bemutatás az autó felszereltségéről. A gyerekek örömmel kapcsolódtak be a beszélgetésbe és mondták el ők is ismereteiket, élményeiket. aztán az épületben eljátszotta a csoport a szolgálat átadás menetét. Felpróbálhatták a védőöltözéket, sisakot és különféle tűzoltó autók közti különbséget is megláthatták. Nagyon tanulságos volt mindenki számára ez a kirándulás és megnyugtató volt látni, hogy ilyen lelkiismeretes, hivatástudattal rendelkező, munkájukat szerető tűzoltók vigyáznak ránk és segítenek baj esetén.

Képek:Korábbi híreink:
2024. január 19. - Szülői Munkaközösségi értekezlet
2024. január 12. - Szülői értekezleteink
2023. december 29. - Hagyomány ápolás a Derecskei Mese- Vár Óvodában
2023. december 24. - Kellemes ünnepeket!
2023. december 20. - Nagykarácsonyi Ünnepség

<<< Korábbi híreink >>>