KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük önöket a Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde honlapján. Reméljük a honlap segítségével több információt, átfogóbb képet kapnak intézményünkről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk.

Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

HÍREINK

Országos rajz-és meseíró pályázatot nyertek az ovisok
2013. január 18.
Megtekintve 824 alkalommal
2012 őszén a www.kolyokbirodalom.hu honlapon megjelent egy rajz- és meseíró pályázat gyerekek számára „Karácsonyi varázslat” címmel. A legkisebbek kategóriájába (3-5 évesek) a Mesevár Óvoda és Bölcsőde is küldött be pályamunkákat.

 Országos rajz-és meseíró pályázatot nyertek az ovisok

2012 őszén a www.kolyokbirodalom.hu honlapon megjelent egy rajz- és meseíró pályázat gyerekek számára „Karácsonyi varázslat” címmel. A legkisebbek kategóriájába (3-5 évesek) a Mesevár Óvoda és Bölcsőde is küldött be pályamunkákat. Közel 300 pályamunka érkezett a pályázatra, az említett kategóriába pedig 47 pályamunka került beküldésre. A siker nem maradt el. A legkisebbek kategóriájában az első helyen Káplár Réka (5 éves), a harmadik helyen pedig Mikola Sámuel (5 éves) végzett. Mindketten a Csicsergő nagycsoportba járnak. A rajz elkészítésében és a mese leírásában segítő szerepet töltött be Szabó Lajosné Erzsike óvó néni, Tóthné Bene Jutka óvó néni és a gyerekek szülei. A mesét a gyerekek találták ki, a felnőttek pedig leírták. Nagy öröm volt az óvó nénik és a szülők számára is, hogy sikert értek el gyermekeink. A díjátadásra december 22-én került sor Budapesten, az Akvárium Klubban. Itt szeretnénk megköszönni Derecske Város Önkormányzatának a segítségét, hogy az önkormányzat kisbuszával eljuthattak a gyerekek és szüleik a díjátadásra. A díjátadás egyben egy családi rendezvény is volt. Kipróbálhatták a gyerekek az agyagfestést, készíthettek és díszíthettek mini süteményeket, társasjátékokkal játszhattak, rajzolhattak a kívánságfalra a Jézuskának, hogy milyen ajándékot hozzon számukra és nem utolsó sorban az összes rajzot megnézhették, melyből egy kiállítás készült. Ha fáradtak voltak, babzsákokon pihenhettek. A Buborék együttes vidám műsorral szórakoztatta a gyerekeket, melyben volt „igazi” hó és hógolyózás is. A műsor után került sor a díjátadásra. Sok szép ajándékot kaptak az ovisok, többek között belépőjegyeket, játékfigurákat, vásárlási utalványt. Mindkét gyerek számára felejthetetlen élményt nyújtott ez a nap.
Korábbi híreink:
2013. január 04. - Nagykarácsony az óvodában
2013. január 03. - Multikulturális rendezvény
2012. december 31. - Újévi köszöntő
2012. december 22. - Kellemes Ünnepeket!
2012. december 04. - Érkezik a Mikulás!

<<< Korábbi híreink >>>