Micimackó
ZsebibabaA bölcsődében egy gondozási egység található két csoportszobával, azokhoz kapcsolódó fürdőszobával, gyermeköltözővel.

A csoportszobáink tágasak, elegendő helyet nyújtva minden tevékenységünkhöz.

A csoportszobákhoz közvetlenül kapcsolódó teraszon minden évszakban lehetőség nyílik a szabad levegőn tartózkodásra.

Korszerű bölcsődénkben, 26 kisgyermek gondozásáról-, neveléséről, 4 szakképzett kisgyermeknevelő, két csoportban gondoskodik.

A kisgyermeknevelők munkáját technikai dolgozók segítik. Bölcsődeorvosunk heti rendszerességgel látogatja a gyermekeket. Szülők és kisgyermeknevelők bármikor fordulhatnak hozzá bizalommal.

Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra, melynek kivitelezését saját főzőkonyha teszi lehetővé.

Mindennapjainkban közvetlen nyitott, családias légkör megteremtésére törekszünk.

A kisgyermeknevelők a gondozásának és nevelésének célja, a hozzánk járó gyermekek testi-lelki harmóniájának, kiegyensúlyozott fejlődésének biztosítása.

A személyi és tárgyi feltételek megteremtésével lehetőséget adunk a kisgyermekeknek, hogy érdeklődésüknek megfelelően ismerkedjenek a környezetükkel.

Viselkedési mintát és segítséget nyújtunk a személyiségük optimális fejlődéséhez.

Célunk, hogy a bölcsődei életük minél színesebb, ingerekben gazdagabb és családias hangulatú legyen.

Napi tevékenységekbe építjük be a zenei, vizuális nevelést és mozgásfejlesztés különböző módjait.

Aktívan részt veszünk az óvodai programokban.Hetente két alkalommal járunk a gyermekekkel az óvodában található tornaterembe a sószobába.

A bölcsődei gondozást-, nevelést a szakmai szabályoknak megfelelően, mindig a gyermek egyéni igényeit figyelembe véve végezzük.

Mindezekkel együtt szeretnénk hozzájárulni, hogy az óvodáskor elérésére egészséges, közösséghez jól alkalmazkodó, korunknak megfelelő önállósággal rendelkező, boldog gyermekekké váljanak.